Ledfal

Részletek

Technikai információk

A ledfalunk 60 darab kabinetből áll, így bármilyen elrendezésben összeállítható. A kabinetek 7 kg súlyúak, 50 cm x 50 cm nagyságúak, vastagságuk pedig 7,5 cm. 16:9-es kép esetén a legnagyobb kijelző méret 5 m x 3 m. A következő leggyakoribb méret a fenti képen is látható 4 m x 2 m, ami mellett elegendő panel jut 4 db 2 m-es oszlopra, és 4 db 1,5 m-es oszlopra is. A ledfalat akár csak oszlopokként is össze lehet állítani, vagy 15 m-es vízszintes vonalban is.

A pixelek közötti távolság 3,9 mm, ami azt jelenti, hogy 4 m-ről teljesen egybefüggő képet kapunk, látható pixelek nélkül. Több kijelző esetén külön videó anyaggal tudjuk ellátni az egyes kijelzőket, de még a kijelzőkön belül is több részt lehet kialakítani.

A videóprocesszorunk képes SDI, HDMI és egyéb jelek fogadására is, így élő képeket is ki tudunk tenni a ledfalra. Effekt videókhoz a ProVideoPlayer 3 szoftvert használjuk, ahol számos különböző réteget tudunk egymásra tenni, rengeteg effekt lehetőséggel, így élőben tudunk videókat átalakítani, színezni, forgatni, és vágni. Kivetítő programként használjuk még továbbá az EasyWorship 7 szoftvert is.

A ledfalat többféle képpen is el lehet helyezni. Traverz rendszerre könnyedén felfüggeszthető, vagy a földön is felállítható, hátsó súlyozással. A földön összesen 75 cm mélységre van szükség. Részletes ajánlatért, vagy egyedi tervezésért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felhasználási területek

Egy ledfalat nagyon sokféleképpen lehet használni. Különböző eseményeknél más és más a megjelenített tartalom. Nagy létszámú rendezvényeknél élő kamerakép megjelenítésével szokták mindenki számára láthatóvá tenni az eseményt. Amennyiben erre nincs szükség, vagy több kivetítő felület is rendelkezésre áll, akkor jellemzően effekt videókat, grafikákat, animációkat vagy képeket szoktak megjeleníteni a ledfalakon. A ledfalon megjelenített tartalmakat teljes mértékben a te igényeidhez szabjuk!

Koncertek, fesztiválok, színpadok, esküvők, menyegzők, díszletek, városi rendezvények, falu napok, előadások, kiállítások, céges rendezvények, a felhasználási lehetőségek száma végtelen! A rendezvényekről készült képeket megtekintheted a Referenciáink menüpont alatt!

Amenyiben egy kültéri rendezvény során nem megfelelő az időjárás, fenntartjuk rá a jogot, hogy a ledfalat lebontsuk, mielőtt kár keletkezik benne, vagy másban!